Ring til os på: 2022 4142


 

RudeCenter er selvstændige værksteder i hele Danmark, som alle er uddannet til at udskifte samt reparere bilruder.  Et RudeCenter kan tage sig af alle biler – uanset bilmærke! Ved at benytte et RudeCenter er du sikret, at reparationen eller udskiftningen sker under ordnede forhold med professionelt udstyr. 

Ruder


Vi benytter altid ruder af original fabrikskvalitet, dvs. ruderne lever op til kvalitetskravene fra bilfabrikkerne. Derudover er ruderne certificeret som originale reservedele og originalt udstyr. Med en rude fra et RudeCenter er du dermed sikret højeste kvalitet, den korrekte rude til din bil, ingen utætheder, ingen vandskade og ingen optisk flimmer i overfladen.

 

Sikkerhed

Din bilrude er en stor del af bilen – derfor afhænger din sikkerhed til dels også af, at dine ruder er i ordentlig kvalitet samt stand. I næsten alle nyere biler er ruden en indbygget del af bilens sikkerhed, hvorfor ovenstående er endnu vigtigere. Med tid bliver din bilrude, ligesom bilens dæk, slidt. For mange er det en selvfølge at skifte dækkene ud, men dette gælder ikke altid ved bilruden. For din og din families skyld er det en god idé at få skiftet bilruden, når den bliver slidt, så I kan komme sikkert frem.

 

 

 

 

 

Kontakt osAnders Handel og Transport ApS

Tlf: +45 2022 4142

Mail: anders@dangkel.dk

AutoPartner

Åbningstider


Værksted:

Man-Tors: 7.45-17.00
Fredag: 7.45-16.00

Vaskehal:

Man-Søn: 7.00-22.00

Nyheder

Reference

OkNygaard bruger autoværkstedet Anders Handel og Transport til vedligeholdelse af bilerne hos OkNygaards afdeling i Borup.

Anders udfører en god kvalitet til meget konkurrencedygtige priser, servicen er altid i top her kan nævnes at bilerne leveres vasket og støvsuget efter et service besøg.

Se vores referencer her

 


Ny hjemmside

Vi har nu vores nye responsive hjemmeside oppe at køre! Tag et kig omkring på siden og giv os et kald!


Læs alle ...Foto: Martin Håkan / CoverGanda.com

Værksted

AutoPartner værksted, din garanti for kvalitet.

Læs mere

Bilvask

Vaskehal for personbiler og varebiler op til 2.70 m.

Læs mere

Trailerudlejning

Leje af trailer fra kr. 155 pr. dag.

Læs mere