Loading...
Bortkørsel af Jord2023-04-13T12:00:18+02:00
Ring op


Bortkørsel af Jord

Ved endt grave- og/eller entreprenørarbejde, står du muligvis med en stor bunke jord, som skal køre bort. Det kan være en større arbejde og uden det rette maskinel kan det være både hårdt og tage lang tid. Hos Anders Handel og Transport ApS tilbyder vi bortkørsel og bortskaffelse af jord, murbrokker, sten, grus eller hvad der ellers måtte have hobet sig op under byggeprojektet.

Vi rykker hurtigt ud og løser opgaven effektivt, til mindst mulig gene for dig og for byggepladsen. Vi råder over de rette maskiner og alt efter opgavens størrelse transporterer vi jorden væk i containere eller bigbags.

Benyt en professionel samarbejdspartner

Der er mange regler der gør sig gældende, når der skal bortkøres og bortskaffes jord fra en grund eller en byggeplads. Afhængig af mængde, type, forurening og sågar lokale kommunale bestemmelser, er reglerne forskellige for, hvordan jorden skal håndteres.

Vælger du en samarbejdspartner med mange års erfaring i branchen får du ikke bare et udsøgt stykke arbejde. Du får også rådgivning og vejledning gennem hele processen. Bortkørsel af jord kan være en bekostelig affære – du gør derfor klogt i at alliere dig med en fagmand, så du får den bedste løsning til den bedste pris.

Bortkørsel af andet affald

Udover jord, tilbyder vi også at bortskaffe andet byggeaffald. Er du i gang med en renovering eller måske et endnu større byggeprojekt? Hos Anders Handel og Transport ApS tilbyder vi at afhente byggeaffald og bortskaffe det på rette vis. Vi sorterer og bortskaffer altid i overensstemmelse med miljølovgivningen på området.

Kontakt os allerede i dag

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bortkørsel af jord, hvor hurtigt det kan gøres og hvilke mængder? Giv os et kald, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi kan kontaktes på telefon 20 22 41 42 og på e-mail anders@anders-ht.dk.