Loading...
Lastbilværksted2023-04-13T11:59:42+02:00


Ring op
Book tid
Ring op


Book tid


Lastbilværksted i Borup – her har du tillid til din mekaniker

Hos Anders Handel og Transport råder vi over eget lastbilværksted med egne dygtige mekanikere, som har erfaringen fra hundredevis af repationer og eftersyn på lastbiler. 

Vi har altid et stort udvalg af reservedele på lager, og har et stort kendskab til de forskellige lastbilsmodeller og mærker i Danmark. Hos os udføres arbejdet med lastbiler altid grundigt og effektivt til den aftalte tid og pris. 

Prisbevidst lastbilværksted der gør jeres lastbil køreklar på kort tid

Vi forstår vigtigheden af at gøre jeres lastbil køreklar så hurtigt som muligt. Da vi råder over vores eget lastbilværksted og egne erfarne mekanikere, kan vi tilbyde akut service, konkurrencedygtige priser og gode samarbejdsaftaler.

Kort sagt så kan vi tilbyde jer et effektivt og stabilt lastbilværkstedsservice, der fjerner alle nuværende og fremtidige bekymringer om reperation, eftersyn og opbygning af lastvogne på jeres lastbiler.

Lastbilværksted med kunder fra hele Sjælland

Vi servicerer og reparerer lastbiler for kunder på det meste af Sjælland. De fleste af vores kunder kommer fra byer som:

  • Roskilde
  • Køge
  • Ringsted
  • København
  • Sorø
  • Slagelse

Kontakt os for en serviceaftale

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig eller hvordan vi kan løse netop din opgave? Så ring til vores mekanikere allerede i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 20 22 41 42 eller på e-mail anders@anders-ht.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.