Loading...
Værksted2023-04-13T11:57:46+02:00


Ring op
Book tid
Ring op


Book tid


Autoværksted i Borup – her har du tillid til din mekaniker

Hos Anders Handel og Transport ønsker vi alle velkommen på vores autoværksted. Vi reparerer, servicerer og vedligeholder alle former for køretøjer, uanset mærke, model og årgang. Vi er et yderst professionelt autoværksted med en bred vifte af kompetente og veluddannede mekanikere, som du altid kan have tillid til.

På vores autoværksted vedligeholder vi selv vores store flåde af lastbiler, ligesom vi dagligt arbejder på alt fra varebiler til personbiler.

På vores autoværksted i Borup tilbyder vi blandt andet:

  • Serviceeftersyn (efter fabrikkens foreskrifter)
  • Hjulskifte og afbalancering
  • Dækopbevaring
  • 4-hjulsudmåling
  • Aircondition service
  • Batteritjek
  • Lastvognsmekaniker

En af vores spidskompetencer er at arbejde med store køretøjer, herunder lastbiler. Vores erfarne lastbilmekanikere kan løse alle opgaver indenfor branchens rammer. Vi justerer alt fra motorer og bremser, til lygter og styretøj. Vi foretager desuden fejlfinding på elektriske systemer, ved hjælp af topmoderne udstyr.

Vi tilbyder også kontrol og service af fartskrivere.

Dit lokale AutoMester værksted

Vores værksted er en del af AutoMester, som er din garanti for veludført og professionelt arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og gennemgår hellere tingene en gang for meget end en gang for lidt.

Vi ved at det er en tillidssag at have sit køretøj på autoværksted. De fleste har ikke den faglige viden til at vide om de bliver taget ved næsen. Derfor er det vigtigt for os, at du som kunde kan føle dig tryg på vores værksted. Gennem en solid og gennemsigtig dialog, sørger vi for altid at holde dig opdateret på arbejdet med dit køretøj, så du ved præcis hvad du kan forvente – både i forhold til udført arbejde og i forhold til pris. Hos os er der ingen kedelige efterregninger.

Kontakt dit lokale Borup autoværksted i dag

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og dit køretøj, eller vil du bare booke en tid med det samme? Så kontakt os på telefon 27 58 91 78 eller på e-mail anders@anders-ht.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.